Akce po celé ČR a SK
+420 725 035 840
djslepi@gmail.com

Hodnocení

Všechny recenze naleznete na facebook page DJ Slepi (Official). (Proklik vlevo nahoře na ikonku facebooku)

VYNIKAJÍCÍ
27 recenze na
Patrik Bureš
Patrik Bureš
07/09/2022
doporučujeOvěřená
S DJ Petr Vlach jsme měli dobrou zkušenost, hrál moc hezky. Domluva a veškeré podrobnosti proběhly hladce, přijel včas dle dohody. Žádné skryté poplatky nebo nesrovnalosti také nevznikly 🙂 . Rozhodně doporučuji!
Přečtěte si více
Adéla Maňásková
Adéla Maňásková
07/09/2022
doporučujeOvěřená
Dj Slepi -> Peťa nám hrál na svatbě a lepšího Dj si neumíme představit! 🔝🔝🔝🔝🔝 Všemi deseti ho můžeme doporučit!!! Peťa je profesionál na slovo zlatý. Skvělá domluva, dochvilnost, výborné moderování a mnoho dalšího👌🔝 Moc moc moc děkujeme za skvělou párty, Peťo 🔝😍🔝🤩🔝🎉🔝🎊🔝🤩🔝
Přečtěte si více
Dominika Zieglerová
Dominika Zieglerová
29/08/2022
doporučujeOvěřená
Sice mě Slepi nehrál na svatbě,ale známe se už roky a vždy hrál skvěle! 🥰 Mohu jedině doporučit,protože hraje vždy podle přání zákazníka a nikdy nezklame 🥰👍.
Přečtěte si více
Lucie Procházková
Lucie Procházková
28/08/2022
doporučujeOvěřená
Jedním slovem úžasný! Peťa se nám krasne a profesionálně postaral o hudbu a zábavu během našeho velkého dne 😊 pokud bych měla komukoliv z přátel a známých doporučit DJ, byl by to určitě DJ Slepi! Děkujeme za všechno! 😊
Přečtěte si více
Martina Svoboda Šedá
Martina Svoboda Šedá
20/08/2022
doporučujeOvěřená
Nejvíc nejlepší DJ. Skvělá hudba,super program. Lepšího bychom nenašli.
Přečtěte si více
Aleš Kuklínek
Aleš Kuklínek
15/08/2022
doporučujeOvěřená
Dj Slepi in the house. Miluji jeho sety na ulozto
Přečtěte si více
Barbora Halouzková
Barbora Halouzková
15/08/2022
doporučujeOvěřená
S Petrem se známe už od 7. třídy, takže když bylo na čase vybrat svatebního DJe a moderátora, tak byl první volbou. Chtěli jsme někoho, s kým se domluvíme a kdo nastolí přátelskou atmosféru, což se podařilo. Petr mezi nás zapadl a věřím, že to nebylo tím, že se známe tak dlouho. Hrál tak, že tančili ti nejmenší i starší ročníky, hlavně v noci se to pořádně rozjelo, a kdybychom nemuseli ve 3 končit, tak bychom určitě jeli až do rána. Takže po zkušenosti s Petrem a jinými svatebními DJi, které jsme zažili, Peťu určitě doporučujeme🙂
Přečtěte si více
Michal Sekanina
Michal Sekanina
19/07/2022
doporučujeOvěřená
Myslím si ze to je jeden z tech kvalitnich Dj kteří baví svatebčany nevídaným a užasným zpusobem 🙂 moc dekuju ze mohl na naší svatbě být. Určítě doporučuji
Přečtěte si více
Nikola Pijáková
Nikola Pijáková
12/07/2022
doporučujeOvěřená
Petr byl suprovej DJ, i díky němu se svatba moc povedla. Byli jsme spokojení jak my, tak i hosté si ho chválili. Ještě jednou děkujeme!
Přečtěte si více
Hanka Woltär
Hanka Woltär
11/07/2022
doporučujeOvěřená
DJ Slepi - Peťa- top- naše svatba byla v duchu párty bez jakéhokoli harmonogramu, díky němu jsme si i vyzkoušeli kviz s botami, profesionálně vše ozvučil a moderoval! 100% doporučujeme Peťu. Skvělá práce, děkujeme moc!
Přečtěte si více